Beauty

Caudalie Vine Activ: review 4 producten!

Comments (19)
 1. Super tof artikel! Lijkt me interessant 🙂

 2. Dit klinken als heerlijke producten stuk voor stuk! Al die oliën en goede ingrediënten, het lijkt me een echte boost voor je huid. Vooral die oogcrème wil ik graag proberen. Heerlijk als je niet genoeg geslapen hebt, haha! Malou x

 3. Alleen al de look van de flesjes zou mij doen zwichten!

 4. Athina zegt:

  Wat een mooi artikel, met prachtige foto’s! Echt heerlijk al die creme’s 😉 Wij vrouwen zijn er dol op haha!

 5. Ik kon dit merk nog niet. Klinkt wel erg goed! Mooie foot’s ook!

 6. MamaPlaneet zegt:

  De anti-vermoeidheidscreme, doe mij die maar.

 7. Oh wauw! Ik heb hier nog nooit van gehoord. Die anti-vermoeidheidscrème wil ik ook wel hebben.

 8. Ik ken het merk nog niet. Mooie foto’s heb je gemaakt!

 9. Maikel zegt:

  Wat leuk dat je Caudalie zo fijn vind. Haar boek is ook fantastisch!

 10. XRumerTest zegt:

  Hello. And Bye.

 11. Wel leuk bedacht, vrouwen zijn zo actief en zien er soms ook zo uit (lees super moe en blah) dus dan creëren we daar een lijn voor. Stiekem ben ik wel een sucker voor marketing en ik vind het er zeer mooi uit zien. Of het doet wat het beloofd, daar kom je alleen achter als je het probeert maar ik vind je review positief dus ben benieuwd naar dit merk want ik kende het nog niet.

 12. Die oogcreme ga ik zeker een proberen, heb de laatste tijd echt zo vaak wallen.

  x karen
  http://www.dressinginlabels.com

 13. Sophie zegt:

  Kende het merk nog niet. Thanx

 14. MamaPlaneet zegt:

  Ik moet eerlijk bekennen dat ik het niet kende. Eens opzoeken. Bedankt voor de tip!

 15. irma zegt:

  Deze producten ken ik nog niet, leuk! En wat een prachtige foto’s!

 16. Wat een mooie producten. En dan heb ik het niet alleen over wat het allemaal doet maar ook over hoe het eruit ziet! Ik ben wel erg benieuwd geworden naar de producten. Hoewel ik mij nog jong voel (en ook nog wel ben) zie ik die lijntjes langzamerhand verschijnen’;)

 17. Simone zegt:

  Ik ken het merk niet. De anti vermoeidheidscreme ben ik wel benieuwd naar. Altijd handig!

 18. Miryam zegt:

  Oooh klinkt goed allemaal. Ik ben ook actief en tja.. die rimpels.. 30+
  Die antivermoeidheidscreme, die zou ik echt goed kunnen gebruiken. Chronisch moe, haha. Moor producten, kende ik niet.

 19. Anna zegt:

  Great Post! Like Caudalie! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *