Beauty

Caudalie Vine Activ: review 4 producten!

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Meet Me Magazine
Gast

Super tof artikel! Lijkt me interessant 🙂

Malou | Blonde Blossom
Gast

Dit klinken als heerlijke producten stuk voor stuk! Al die oliën en goede ingrediënten, het lijkt me een echte boost voor je huid. Vooral die oogcrème wil ik graag proberen. Heerlijk als je niet genoeg geslapen hebt, haha! Malou x

Ilse Verhoeven
Gast

Alleen al de look van de flesjes zou mij doen zwichten!

Athina
Gast

Wat een mooi artikel, met prachtige foto’s! Echt heerlijk al die creme’s 😉 Wij vrouwen zijn er dol op haha!

Marsha von Winckelman
Gast

Ik kon dit merk nog niet. Klinkt wel erg goed! Mooie foot’s ook!

MamaPlaneet
Gast

De anti-vermoeidheidscreme, doe mij die maar.

Joandi Loes Tholen
Gast

Oh wauw! Ik heb hier nog nooit van gehoord. Die anti-vermoeidheidscrème wil ik ook wel hebben.

Nathalie - Volgmama
Gast

Ik ken het merk nog niet. Mooie foto’s heb je gemaakt!

Maikel
Gast
Maikel

Wat leuk dat je Caudalie zo fijn vind. Haar boek is ook fantastisch!

XRumerTest
Gast
XRumerTest

Hello. And Bye.

Anouk Vriezen
Gast

Wel leuk bedacht, vrouwen zijn zo actief en zien er soms ook zo uit (lees super moe en blah) dus dan creëren we daar een lijn voor. Stiekem ben ik wel een sucker voor marketing en ik vind het er zeer mooi uit zien. Of het doet wat het beloofd, daar kom je alleen achter als je het probeert maar ik vind je review positief dus ben benieuwd naar dit merk want ik kende het nog niet.

Karen - Dressing in Labels
Gast

Die oogcreme ga ik zeker een proberen, heb de laatste tijd echt zo vaak wallen.

x karen
http://www.dressinginlabels.com

Sophie
Gast

Kende het merk nog niet. Thanx

MamaPlaneet
Gast

Ik moet eerlijk bekennen dat ik het niet kende. Eens opzoeken. Bedankt voor de tip!

irma
Gast

Deze producten ken ik nog niet, leuk! En wat een prachtige foto’s!

Laura | It's a Food life
Gast

Wat een mooie producten. En dan heb ik het niet alleen over wat het allemaal doet maar ook over hoe het eruit ziet! Ik ben wel erg benieuwd geworden naar de producten. Hoewel ik mij nog jong voel (en ook nog wel ben) zie ik die lijntjes langzamerhand verschijnen’;)

Simone
Gast

Ik ken het merk niet. De anti vermoeidheidscreme ben ik wel benieuwd naar. Altijd handig!

Miryam
Gast

Oooh klinkt goed allemaal. Ik ben ook actief en tja.. die rimpels.. 30+
Die antivermoeidheidscreme, die zou ik echt goed kunnen gebruiken. Chronisch moe, haha. Moor producten, kende ik niet.

Anna
Gast

Great Post! Like Caudalie! 🙂