Beauty

Tem je haar met de Kawaii Krush Steampod!

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
laura
Gast

Een goede stijltang lijkt me altijd nog eens interessant om te proberen, deze ziet er echt heel erg goed uit en een bijzondere werking zo te zien.

Vlijtig Liesje
Gast

Wat een handig apparaat. Net als bij een strijkijzer werkt het met stoom altijd beter. Zelf houd ik juist meer van krullen, dus ik gebruik nooit een stijltang.

Fleur
Gast

Ik heb flinke krullen en laat het af en toe door de kapper wel eens stijl maken voor een feestje. Maar zelf heb ik niet zo’n tang, mss iets om toch eens te proberen

Anja
Gast

Dat ziet er goed uit. Fijn dat er speciale temperaturen zijn afhankelijk van je haarstructuur.

Sammy Meinderts
Gast

Wow dit klinkt echt super goed! Ik heb net een nieuwe stijltang gekocht, maar deze klinkt veel beter, dus ik baal nu wel stiekem.. had deze graag willen proberen!🙈

Marsha von Winckelman
Gast

Dit klinkt echt super goed! Ik ga hierover na denken. Ik gebruik best vaak een stijl/krultang. En deze klinkt echt goed!

Melanie
Gast

Klinkt als een perfecte tang. Ik heb het vroeger zo vaak gedaan dat mijn haar er echt niet meer uitzag. Ik durf nu bijna niet meer mijn haar te stijlen. Deze tang zal ik zeker willen uitproberen.

Verena
Gast

Lijkt me een heel goede stijltang. En wat ziet hij er ook mooi uit, wauw!

Dhini
Gast

Leuke verpakking. Lijkt mij een hele fijne stijltang

Mirjam
Gast

Ik stijl mijn haar niet zo vaak. Ik heb een flinke bos en vind het vaak te veel werk haha. Dit klinkt als een hele fijne tang!

Carlijn
Gast
Carlijn

Ziet er goed uit! Zelf stijl ik mijn haar eigenlijk niet; het is van zichzelf al heel stijl 😉 Ik heb wel eens een stijltang gebruikt, maar daar werd mijn haar ontzettend droog van….

Peggy
Gast

Nice! Ik hoef mijn haar gelukkig niet te stylen, want het is echt al super stijl. Ik doe mijn haar wel eens krullen, maar ik vind het zoveel moeite :P. Ik heb laatst een review geschreven over de krultang van Max Pro! Deze werkt wel echt heel fijn en super snel! X

Nicole Orriëns
Gast

Wat handig zeg! Zelf houd ik vooral van krullen maar mijn middelste dochter zal dit zeer interessant vinden!

Girls-things
Gast

Klinkt als een fijne stijltang en hij zier er ook nog eens heel leuk uit.

Neeltje | Thoughts in Style
Gast

Oeh klinkt en ziet er goed uit! Ik stijlde vroeger altijd mijn haar, maar nu laat ik het meestal gewoon opdrogen na het douchen en zit het wel oké haha.

Maddy
Gast

Lijkt me een fijne stijltang. Ben toe aan een nieuwe dus zal deze is even zoeken

Maikel
Gast
Maikel

Wat een handige tool! Deze moet ik hebben

Madelon
Gast

Lijkt me een erg fijne stijltang. Ziet er ook mooi uit. Handig