Travel

Glamping fan? Win hier misschien een weekendje weg met Yelloh

Comments (9)
 1. lodi schreef:

  Ikke dol op kamperen, maar dan eel een beetje het primitieve, al lijkt me glamping af en toe ook best fijn. Ik heb deze enquête onlangs al ingevuld.

 2. Lipstickencupcakes schreef:

  Bij kamperen denk ik vooral aan beestjes en broeien in je tentje. Te plakken en te zweten. Ik zou best eens een glamping willen proberen. Ik denk dat dat meer mijn ding is.

 3. nicole orriens schreef:

  Dat ziet er goed uit zeg! Succes met je winactie gewenst. Glamping lijkt me een hele goede tussenvorm voor mensen die niet zo van kamperen houden.

 4. Bij het woord camping haak ik al af eerlijk gezegd, maar misschien is glamping wel iets!

 5. Jouvence schreef:

  Dat ziet er niet verkeerd uit! Nog nooit glamping geprobeerd, wel het gewone kamperen en luxe in een hotel, maar nog nooit de middenweg.

 6. Mariëlle schreef:

  Grappig, ik vind dat juist fijner aan een hotel. Ik ben erg gesteld op mijn privacy. Toch hou ik ook wel van de camping hoor! Ik vind het vooral leuk om met mensen van andere nationaliteiten in aanraking te komen en te leren kennen.

 7. priscilla schreef:

  Doe mij maar gewoon een hotel, haha. Vroeger gingen wij altijd naar de camping, maar ik zie het mezelf nu niet meer doen.

 8. Kimberly schreef:

  Kamperen vind ik echt niets maar glamping dan weer wel. Zolang ik maar mijn eigen douche en toilet heb vind ik een hoop goed 😉

 9. Dhini schreef:

  Het ziet er leuk uit! Het lijkt mij superleuk, nog nooit gedaan