Adverteren op A Fashion Taste?

Op A Fashion Taste zijn bepaalde advertentieblokken voorzien. Op deze blokken kan u als bedrijf of organisatie, een product of item in de schijnwerper zetten. Deze advertenties moeten uiteraard wel gelinkt zijn aan de onderwerpen die aan bod komen op deze blog.

Voor meer informatie, prijsoffertes  of aanvragen omtrent adverteren op A Fashion Taste, gelieve contact op te nemen per mail (info@afashiontaste.com) of via het contactformulier op de site.

Sponsored Content op A Fashion Taste?

Sponsored content lijkt niet meer weg te denken uit het medialandschap. In alle media, van relatief nieuw (instagram en vlogs) tot relatief oud (kranten en radio), is sponsored content inmiddels een belangrijke communicatietool.

Op zoek naar een specifieke blogpost rond een (nieuw) artikel, evenement, … van jouw brand, organisatie, product of vereniging met een enorm bereik? Ik en mijn 20.OOO + volgers helpen je graag verder!

Of het nu gaat over een make-up product of een nieuwe accessoires, je kan het zo gek niet bedenken of het beland op A Fashion Taste.

 

Wat is Sponsored content?
Sponsored Media, is een vermelding op een bepaald platform, in ruil voor een vergoeding. Dit kan zowel over financiële, als materiële vergoedingen gaan. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe productlijn van het make-up merk MAC, een nieuwe zonnebril van Les Lunettes, …
Bij Sponsored Media gaat de leverancier opzoek naar het juiste platform voor het bereiken van de juiste doelpubliek voor een bepaalde item. Dit kan zowel Twitter, Instagram, Facebook, Youtube, Vine als Pinterest, … zijn.

Sponsored Instagram Post

Heb je een nieuw item ontworpen dat je graag in de schijnwerper wilt zetten op mijn Instagram account? Dat kan! Via een Sponsored Media overeenkomst plaats ik met veel plezier het product op mijn Instagram feed met meer dan 25.OOO volgers!

Sponsored Facebook Post

Je kan er niet om heen, advertenties op Facebook. Toch hebben de meeste gebruikers tegenwoordig een goede Adblocker geïnstalleerd die deze advertenties verbergt. A Fashion Taste bied echter de mogelijkheid aan om doormiddel van een Sponsored Media overeenkomst te adverteren op de Facebook pagina. Meer info? Contacteer me gerust!

Sponsored Blog Post

Zijn 160 a 600 tekens niet genoeg om jouw product in de schijnwerper te zetten? Waarom kies je dan niet voor een Sponsored Blogpost? In een blogpost op Afashiontaste.com vertel ik alles over je product, van A-Z en voeg er een paar toffe foto’s aan toe, de ideale manier om de gebruiker net dat tikkeltje meer in te lichten over jou product, evenement, zaak, of organisatie. Een sponsored blog wordt ook steeds aangegeven met een “flag”: [flag slug=”sponsored” /]

een overzicht van de sponsored content op A Fashion Taste vindt u hier terug