Beauty

De Valentijn foto special ❤️

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Tamara
Gast

Leuke valentijns ideeën. Ik krijg meestal een luchtje voor kerst dus ben dan met valentijn al voorzien. Wij vinden het heerlijk een dagje of weekendje weg te gaan voor valentijn. Misschien gaan we dit keer naar beekse bergen of emmen dierentuin

Nicole Orriëns
Gast

Wauw, wat een leuke dingen heb je gekregen zeg! Dat ziet er goed uit. En mooie foto’s ook.

Quirina
Gast

Samen sushi maken is ook echt heel erg leuk om te doen met valentijnsdag

Amelie
Gast

Wauw, zien er zeer mooie producten uit!

Eva
Gast

Wat een leuke dingen allemaal!!

Bianca
Gast

Ohhh vooral de beauty producten zien er super uit! En hartvormige sushi is hier zeker ook welkom 🙂

Laura Martens
Gast

Echt super leuke en mooie foto’s allemaal! Leuk om ook te lezen en er zitten ook super fijne producten tussen! Ik vertrek met vriendjelief lekker naar Praag op valentijnsdag!

MC Kleuver
Gast

Wat een super foto’s. Ik zie vrij veel roze in je foto’s. Dat valt mij op. Valentijn is toch vaak wel bloedrood.

Els Lambrecht
Gast

Mooie foto’s, dat zeker, zelf ben ik niet zo voor valentijn.

De mooiste cadeau die ik ook kreeg, dat was mijn vriend met een strik op zijn hoofd gekleefd en de woorden uit zijn mond: “vandaag mag je aan mij alles vragen wat je wil” en hij deed het nog allemaal ook. Een ander mooi cadeau dat ik ooit kreeg was van ene 6-jarige jonge: een briefje waarop stond “fijn lievdesdag voor lieve Els”, hangt nog steeds op en hij is ondertussen al 8, bijna 9….

Debbythechocoholic
Gast

Die Godiva pralines zijn echt heerlijk. Ik heb ze zelf ook mogen testen, jummie!

Cynthia
Gast

Wat een leuk idee om samen sushi te maken! Die onthoud ik!!

Bianca Schrijft
Gast

Het is een dag die mij te commercieel is geworden. De dingen die je aandraagt zijn echter wel leuk door het hele jaar heen. Sushi moet hier ook nodig weer eens gegeten worden. 😉

Haydée
Gast

Oh heerlijk, sushi!! Het hoeft daar zelfs geen Valentijn voor te zijn. 😉