Geen categorie

De Valentijn foto special ❤️

Comments (13)
 1. Tamara schreef:

  Leuke valentijns ideeën. Ik krijg meestal een luchtje voor kerst dus ben dan met valentijn al voorzien. Wij vinden het heerlijk een dagje of weekendje weg te gaan voor valentijn. Misschien gaan we dit keer naar beekse bergen of emmen dierentuin

 2. Nicole Orriëns schreef:

  Wauw, wat een leuke dingen heb je gekregen zeg! Dat ziet er goed uit. En mooie foto’s ook.

 3. Quirina schreef:

  Samen sushi maken is ook echt heel erg leuk om te doen met valentijnsdag

 4. Amelie schreef:

  Wauw, zien er zeer mooie producten uit!

 5. Eva schreef:

  Wat een leuke dingen allemaal!!

 6. Bianca schreef:

  Ohhh vooral de beauty producten zien er super uit! En hartvormige sushi is hier zeker ook welkom 🙂

 7. Laura Martens schreef:

  Echt super leuke en mooie foto’s allemaal! Leuk om ook te lezen en er zitten ook super fijne producten tussen! Ik vertrek met vriendjelief lekker naar Praag op valentijnsdag!

 8. MC Kleuver schreef:

  Wat een super foto’s. Ik zie vrij veel roze in je foto’s. Dat valt mij op. Valentijn is toch vaak wel bloedrood.

 9. Els Lambrecht schreef:

  Mooie foto’s, dat zeker, zelf ben ik niet zo voor valentijn.

  De mooiste cadeau die ik ook kreeg, dat was mijn vriend met een strik op zijn hoofd gekleefd en de woorden uit zijn mond: “vandaag mag je aan mij alles vragen wat je wil” en hij deed het nog allemaal ook. Een ander mooi cadeau dat ik ooit kreeg was van ene 6-jarige jonge: een briefje waarop stond “fijn lievdesdag voor lieve Els”, hangt nog steeds op en hij is ondertussen al 8, bijna 9….

 10. Die Godiva pralines zijn echt heerlijk. Ik heb ze zelf ook mogen testen, jummie!

 11. Cynthia schreef:

  Wat een leuk idee om samen sushi te maken! Die onthoud ik!!

 12. Bianca Schrijft schreef:

  Het is een dag die mij te commercieel is geworden. De dingen die je aandraagt zijn echter wel leuk door het hele jaar heen. Sushi moet hier ook nodig weer eens gegeten worden. 😉

 13. Haydée schreef:

  Oh heerlijk, sushi!! Het hoeft daar zelfs geen Valentijn voor te zijn. 😉