Lifestyle

Dubai Diary: My stay in DreamInn Dubai

Comments (6)
 1. Bianca schreef:

  Oh wauw ooit wil ik daar eens heen, maar durf niet in een vliegtuig te stappen moet dus eerst over die angst heen komen x

  1. Miranda schreef:

   Voor Bianca: ook ik had vliegangst. Tot mijn vriend vroeg of ik ter plekke in een vliegtuigje wilde stappen voor een vlucht boven onze woonplaats. Ik mocht ja en ik mocht nee zeggen. Ik wist dat als ik nee zou zeggen ik met mijn angst zou blijven zitten. Dus ik heb ja gexegd en een half uur later zal ik alleen in het vliegtuig. Mijn vriend ging niet mee. Sindsdien wil ik niks liever dan met het vliegtuig op vakantie.

   Prachtige foto’s! Dubai zou ik ook nog wel eens heen willen. Toch zijn het landen die mij ook weer geheel niet trekken. Zo gemaakt.

 2. Renata schreef:

  That view is really amazing – Looks like you had a great holiday 🙂

 3. Oh jaloersss!!! Hier willen we er ook nog een keer heen, maar dat wordt eerst maar eens goed sparen haha :p

  Wat een prachtige foto’s. Je ziet gewoon dat je geniet van het verblijven daar!

 4. MC Kleuver schreef:

  De eerste foto beneemt je toch de adem! Zoveel hoge gebouwen. Ik krijg spontaan al hoogtevrees.

 5. Dhini schreef:

  Woow….prachtig daar! Geweldig vakantie heb je gehad. Voor mij alleen in droomland dat ik naar Dubai ga.