Lifestyle

De favoriete producten van mijn lief!

Comments (6)
 1. Marion Stam schreef:

  Ziet er in ieder geval wel mooi uit. Zou er alleen wat meer over willen weten. Wat het kost en waar de producten te koop zijn.

 2. Hippiemeisje schreef:

  Ik vind inderdaad dat een mannenparfum echt mannelijk moet ruiken. Wat is mannelijk ruiken vroeg mijn overleden parter eens…. tsja…. ik wist het antwoord niet, maar ik weet het wel als ik het ruik! 😉

 3. Nicole Orriëns schreef:

  Wat grappig dat je vriend door je blog beïnvloed wordt op deze manier : )

 4. Bianca schreef:

  Leuk om te zien! Mijn vriend gebruikt eigenlijk alleen maar een paar producten van Axe en Hugo Boss x

 5. Laura Martens schreef:

  Super leuk om ook eens de favorieten van je vriend te noemen. Handig voor andere mannen, maar misschien ook voor je vrouwelijke lezers die het cadeau kunnen doen of tips kunnen doorgeven aan andere mannen! Leuk!!

 6. Natalie schreef:

  Zo leuk dat Redken nu ook speciaal producten voor hem heeft, ze zien er ook mooi vormgegeven uit!