Geen categorie

Nivea lanceert de eerste zonnebescherming die zowel je huid als je kleren beschermt!

Comments (10)
 1. Annemarel schreef:

  Ik had het inderdaad in de reclame gezien. Ideaal. Vooral ook dat het ook voor factor 50 geldt, want vooral voor de kidskleding is het het irritantst

  1. Pauline schreef:

   ja echt een super idee en inderdaad zeker met kids 🙂

 2. Cassandra schreef:

  Oh dit is wel ideaal, want die vlekken zijn mega irritant. Ik gebruik voor ons meisje Naif, maar voor mezelf vaak wel nivea, ik ga eens kijken!

 3. laura schreef:

  Wauw Nivea heeft volgens mij de best werkende zonnebrand crèmes met de SPF factoren en dergelijke, ik ken veel mensen die sferen bij zonnebrandcrème van Nivea, mooie foto’s

 4. Dewi schreef:

  Oh dat is wel fijn! Ik heb het inderdaad weleens gehad zo’n lelijke vlek op je kleding. Niveau heb ik al heel lang niet gebruikt. Ik heb altijd een idee dat het heel dik spul is, maat dat zal wel niet meer;)

 5. Bianca schreef:

  Hele fijne producten om te gebruiken x

 6. Jill schreef:

  Waauw, wat een geweldig idee weer. Ik vind die vlekken op mijn kleding altijd vreselijk en ze zijn hardnekkig ook nog. Helaas kan ik niet tegen Niveau, maar hoop dat andere merken dit idee zullen volgen.

 7. Zelf ben ik dol op de zon bescherming van Nivea. Onwijs goede kwaliteit en de producten ruiken zo lekker. Nu nog even wachten op het mooie weer zodat je de producten kunt gebruiken. Mooie foto’s heb je gemaakt.

 8. MamaPlaneet schreef:

  EIndelijk! Ik gebruik Nivea voor de kinderen, maar ook voor mijzelf. De vlekken zijn super irritant dus dit vind ik wel super goed nieuws.

 9. Hele fijne producten! Ik vind NIVEA eigenlijk met bijna alles wel de beste.