Review

Tem je haar met de Kawaii Krush Steampod!

Comments (18)
 1. laura schreef:

  Een goede stijltang lijkt me altijd nog eens interessant om te proberen, deze ziet er echt heel erg goed uit en een bijzondere werking zo te zien.

 2. Vlijtig Liesje schreef:

  Wat een handig apparaat. Net als bij een strijkijzer werkt het met stoom altijd beter. Zelf houd ik juist meer van krullen, dus ik gebruik nooit een stijltang.

 3. Fleur schreef:

  Ik heb flinke krullen en laat het af en toe door de kapper wel eens stijl maken voor een feestje. Maar zelf heb ik niet zo’n tang, mss iets om toch eens te proberen

 4. Anja schreef:

  Dat ziet er goed uit. Fijn dat er speciale temperaturen zijn afhankelijk van je haarstructuur.

 5. Sammy Meinderts schreef:

  Wow dit klinkt echt super goed! Ik heb net een nieuwe stijltang gekocht, maar deze klinkt veel beter, dus ik baal nu wel stiekem.. had deze graag willen proberen!🙈

 6. Dit klinkt echt super goed! Ik ga hierover na denken. Ik gebruik best vaak een stijl/krultang. En deze klinkt echt goed!

 7. Melanie schreef:

  Klinkt als een perfecte tang. Ik heb het vroeger zo vaak gedaan dat mijn haar er echt niet meer uitzag. Ik durf nu bijna niet meer mijn haar te stijlen. Deze tang zal ik zeker willen uitproberen.

 8. Verena schreef:

  Lijkt me een heel goede stijltang. En wat ziet hij er ook mooi uit, wauw!

 9. Dhini schreef:

  Leuke verpakking. Lijkt mij een hele fijne stijltang

 10. Mirjam schreef:

  Ik stijl mijn haar niet zo vaak. Ik heb een flinke bos en vind het vaak te veel werk haha. Dit klinkt als een hele fijne tang!

 11. Carlijn schreef:

  Ziet er goed uit! Zelf stijl ik mijn haar eigenlijk niet; het is van zichzelf al heel stijl 😉 Ik heb wel eens een stijltang gebruikt, maar daar werd mijn haar ontzettend droog van….

 12. Peggy schreef:

  Nice! Ik hoef mijn haar gelukkig niet te stylen, want het is echt al super stijl. Ik doe mijn haar wel eens krullen, maar ik vind het zoveel moeite :P. Ik heb laatst een review geschreven over de krultang van Max Pro! Deze werkt wel echt heel fijn en super snel! X

 13. Nicole Orriëns schreef:

  Wat handig zeg! Zelf houd ik vooral van krullen maar mijn middelste dochter zal dit zeer interessant vinden!

 14. Girls-things schreef:

  Klinkt als een fijne stijltang en hij zier er ook nog eens heel leuk uit.

 15. Oeh klinkt en ziet er goed uit! Ik stijlde vroeger altijd mijn haar, maar nu laat ik het meestal gewoon opdrogen na het douchen en zit het wel oké haha.

 16. Maddy schreef:

  Lijkt me een fijne stijltang. Ben toe aan een nieuwe dus zal deze is even zoeken

 17. Maikel schreef:

  Wat een handige tool! Deze moet ik hebben

 18. Madelon schreef:

  Lijkt me een erg fijne stijltang. Ziet er ook mooi uit. Handig