Lifestyle

WEDSTRIJD – In Shape voor de zomer: Start 2 run

Comments (57)
 1. Leuk! Ik wil wel meedoen 🙂

 2. Isa schreef:

  Dat vind ik echt een geweldige give-away! Ik herken het helemaal: ik durf echt niet meer te tellen hoe vaak ik al van 0 tot 5 heb opgebouwd. ook een paar keer tot 10, en één keer tot 16 km. Jammer genoeg kwam toen een rugoperatie roet in het eten gooien. Maar na lang revalideren en héééél voorzichtig opbouwen, kan ik nu weer ongeveer 5km lopen. Die schema’s van Evy zijn top, want je weet dat het voorzichtig gaat. Ik zou dus heeeeel graag meedoen voor de 7,5 km (het verste dat ik ooit zal mogen van mijn kine).

 3. Marguerita schreef:

  Wat een bijzondere winactie! Ik sla over, heb niet zo’n hippe telefoon en dus ook geen geheugen meer vrij voor nieuwe apps. Heb er wel veel goede dingen over gehoord.

 4. Elles schreef:

  Wat een toffe winactie! Ik doe mee!
  Liefs,
  Elles

 5. Kelly schreef:

  Wat een tof idee! Sinds ik beginnen werken en alleen gaan wonen ben in september is er van sporten bij mij ook nie veel sprake meer geweest. Dit zou mij misschien ook wat meer doen bewegen.

 6. Chantal schreef:

  Ooo wat ontzettend leuk!! Dit kan ik wel gebruiken, vooral omdat ik al bijna naar de zon vertrek. Het zou fijn zijn als ik iets beter in m’n vel zou zitten. 😍

 7. Lien Van Maele schreef:

  Oh, leuk leuk leuk! Dat zou ik héél goed kunnen gebruiken om bijvoorbeeld examenstress er af te lopen! Liefs

 8. Sofie schreef:

  Hoi Paulien!
  Superleuk! Ik probeer ook om de dag te gaan joggen, misschien is z’n trainingschema wel iets voor mij! Het zou leuk zijn om te winnen!
  Groetjes!

  1. Pauline schreef:

   Dag Sofie, je hebt één van de trainingsschema’s gewonnen. Veel plezier ermee.

 9. sophia schreef:

  Oh leuk wil ik zeker winnen! Ik ben echt een ramp in lopen en moet dringend mijn fysiek opbouwen! SO YES PLEASE ! 😀 <3

  1. Pauline Grossen schreef:

   Je hebt gewonnen Sophia! Stuur mij een mailtje op paulinegrossen@gmail.com

 10. Flore schreef:

  Ohh heel graag, ik loop normaal gezien ook 2 keer in de week maar door het vele werk voor school en weekendwerk moet ik heel vaak passen. Zou heel heel heel graag terug in topvorm zijn!!! 💕

 11. Martiena schreef:

  Jaa! Ik doe ook mee! Ik heb het wel nodig voordat de zomer begint 🙂 het ziet er goed uit!

 12. Ooh supertof! Ik doe mee! Dit kan ik wel gebruiken om opnieuw iets aan mijn conditie te doen want die staat momenteel op een laag pitje haha 🙂

  1. Pauline schreef:

   Dag Axelle, jij hebt één van de trainingsschema’s gewonnen. Good luck!

 13. Chloe schreef:

  Ik wil dit ook zeker winnen! Mijn doel is volgend jaar de ten Miles lopen, en dit zou een goede motivatie zijn!

  1. Pauline schreef:

   Dag Chloe, je hebt één van de trainingsschema’s gewonnen. Veel plezier ermee!

 14. Yasmine schreef:

  Ohh echt zo leuk ik ben altijd te lui om te gaan lopen dus dit zou wel een kleine motivatie zijn om te gaan 😋

 15. Gave winactie! Ik doe graag mee! ^^

 16. Line Van de Velde schreef:

  Kei leuke give away, ben er al een tijdje aan aan het denken om terug te starten dus dit zou ideaal zijn 😀

 17. Carlijn schreef:

  Klinkt als een hele fijne app, ik ga ‘m eens proberen! Dankje voor de tip!

 18. Yasmine schreef:

  Oooooh wat leuk! Na kei veel bijgekomen te zijn door problemen met mijn knie zou dit echt een leuke verrassing zijn!

 19. Valerie Vandecaetsbeek schreef:

  Super leuke give away! Ik ben altijd heel sportief geweest maar door de drukt van mijn studies heb ik het wat laten hangen. Dit winnen zou een leuke motivatie zijn om het terug op te pikken. Ik doe mee 😘😍

 20. Cassandra schreef:

  Handig, hier wil ik wel graag aan mee doen. Ik wil heel erg graag het hardlopen oppakken en weer lekker fit worden. Die bikini body is geen must, maar wel een leuke bijkomst

 21. Kerlijne moorkens schreef:

  Super toffe winactie!! Ik doe zeker mee! Ik probeer we laatste weken ook wat meer te sporten om me beter in m’n vel te voelen tegen de zomer. Maar om het helemaal ‘op mezelf’ te doen, blijkt toch wel lastiger dan gedacht. Ik heb al een aantal keer overwogen om deze app te gebruiken, maar als ik dit nu kan winnen zou dat super zijn!

  1. Pauline schreef:

   Dag Kerlijne, jij hebt één van de trainingsschema’s gewonnen. Veel plezier ermee!

 22. Jill schreef:

  Leuk! Ik ben onlangs ook begonnen met Evy, maar moet zeggen dat het me best zwaar valt hier op Curaçao met alle heuvels. Helaas kon ik via de app het trainingsschema niet krijgen, dus loop met timer en schema op m’n arm geschreven.

 23. Lore schreef:

  Hey hey!

  Dit lijkt me superleuk om te doen. Ik ga al regelmatig lopen, maar met die app zal dat zeker verbeteren!

  Ik doe zeker mee! 🙂

  1. Pauline schreef:

   Dag Lore, jij hebt één van de trainingsschema’s gewonnen. Veel succes ermee 🙂

 24. Ik heb het in het verleden ook met Evy geprobeerd maar ik bleef pijnklachten houden tijdens de sessies.

 25. Bianca schreef:

  Leuke win actie! Ik sla zelf even over maar wens iedereen wel veel succes x

 26. Amy schreef:

  Dit lijkt me echt zo’n fijn programma waarmee je makkelijk kan starten. Zelf sla ik de winactie over omdat ik helaas niet mag lopen van de orthopedist en kinesist 🙁

 27. layla schreef:

  Leuke actie, ik ben alleen niet zo;n sportief persoon helaas.

 28. Fleur schreef:

  Ik doe graag mee voor mijn vriend! Hij is de hardloper van ons tweetjes

 29. Sara Sleegers schreef:

  Fantastisch. Ik liep 3 maanden geleden nog geen 5 meter. Nu kan ik dankzij Evy al 7k lopen en ben aan het opbouwen naar meer.

 30. Els De Cock schreef:

  Tof zeg, ik voel me wel een winnaar 😉!

 31. Elien schreef:

  Ik ben sinds februari voor de eerste keer gestart met de app (5 km). Nooit gedacht dat überhaupt ik ooit zou lopen. Zwemmen en fietsen ja, maar lopen… Dankzij Start to run, loop ik heel graag. En het werkt gewoonweg, zelfs voor een absolute beginner! De wekelijkse doelen zijn haalbaar. Ik ben fan! Ondertussen kan ik 5 km lopen!

 32. Kitty schreef:

  Na van een trainingspaard gelanceerd te zijn, ben ik een tijd geblesseerd geweest. Mijn heup is eindelijk weer pijnvrij en nu wil ik het lopen weer oppakken. Maar wel rustig aan zodat de blessure niet weer opspeelt. Evy kan daar naar mijn idee goed bij helpen.

 33. Kelly Van der Zeyp schreef:

  Jou verhaal is heel herkenbaar. Momenteel ben ik ook bezig met terug in shape te geraken met de Start2Run app. Door lang stilgelegen te hebben met een gebroken been ben ik eindelijk terug opgestart geraakt en heb ik het eerste schema volledig afgewerkt, ook weer van nul moeten beginnen. Dit jaar heb ik daardoor de 10 Miles niet kunnen meedoen. Helaas, want 3 keer op rij de 10miles in Antwerpen uitlopen doet je wel iets. De tips van Evy werken echt wel en ze stimuleert me ook om mijn loopje 3 keer per week in te plannen 😝

 34. Davy schreef:

  Hey Pauline,

  Alvast veel succes met het heropstarten van je looschema’s. En denk eraan, de lastigste meters zijn die tot aan je schoenen. Eens je daar bent is de volgende finish fun. Zeker met het mooie weer dat eraan komt.
  Vanwege een trouwe gebruiker van de app die er ondertussen al vele schoenzolen mee heeft versleten! Leuke blogtekst trouwens! Keep going – running & blogging 🙂

  1. Pauline schreef:

   Dag Davy, jij hebt één van de trainingsschema’s gewonnen. Veel succes ermee! 🙂

   1. Davy schreef:

    Super zeg.. Dank je wel! Ga er veel van genieten.. zeker met zo’n heerlijk loopweertje. Hoe is het trouwens met jouw lopen gesteld?

 35. Els Maréchal schreef:

  Hoi, zeer herkenbaar! Drie jaar geleden slaagde ik erin 25 kg af te vallen door gezobde voeding en sport. Sport bleef belangrijk om gewicht stabiel te houden. Ben erg blessuregevoelig dus dom doe ik nooit. Ondanks dat liep ik vorig jaar twee keer een halve marathon. Door gezondheidsproblemen los van het lopen kon ik maanden lang niets meer doen. Gewicht bij, conditie weg. Vorige maand terug van nul gestart. Echt de start 2 run, jammer dat fysiek verdween, maar zo blij dat ik weer mag beginnen.

  1. Pauline schreef:

   Dag Els, Jij hebt één van de trainingsschema’s gewonnen. Veel plezier ermee!

 36. Cindy Van Aken schreef:

  Tof!!! En natuurlijk wil ik winnen 😊.
  Momenteel werk ik de 0 tot 5 km af. 17 juni doe ik mee aan een obstakle run in Nijmegen, de 7.5 km voor beginners zou een leuke aanvulling zijn mijn doel in juni te bereiken!

 37. Nancy schreef:

  Ik loop al een paar jaar de 10 miles maar na die wedstrijd laat ik altijd alles schieten waardoor ik later uiteraard alles weer moet opbouwen. Met Evy in mijn oren zou ik ongetwijfeld in gang en vooruit schieten!🏃🏃🏃

 38. Cathy Aerts schreef:

  Wat een leuke wedstrijd. Na een tegenslag op vlak van gezondheid ben ik sinds maart beginnen lopen en loop nog steeds 4 keer per week. Ik werk nu aan het schema van de 10km. Opgeven ben ik niet van plan aangezien ik het lopen echt leuk vind, me fitter voel en het m’n hoofd leegmaakt. Het zou daarom fijn zijn het schema van 10miles voor beginners er nog bij te hebben 😉

 39. Van Hecke Eva schreef:

  Graag doe ik mee, heb mijn doel zogoed als behaald met de 10miles en nu zou ik graag verder trainend voor de 1/2 marathon in Gent in oktober. Dus we 👍👍👍 dat we winnen 😍😀😍

  1. Pauline schreef:

   Dag Eva. Jij bent één van de winnaars. Veel plezier met het trainingsschema!

 40. Evy schreef:

  Easy peasy lemon squeezy 😊

 41. Jessy schreef:

  Ik ben nu bijna aan het einde vvoor 5km aan een stuk te kunnen lopen. Mijn doel is 10 km, dus het zou ideaal zijn!

 42. Dorien Wouters schreef:

  Ik doe ook mee 🤗🤗 zwangerschapskilootjes willen er maar niet af

 43. Tilly Hylebos schreef:

  Ik schreef me in voor de halver marathon in gent en een schema zou dus heel goed van pas komen! Een loopmaatje is één ding maar een goed trainingsschema is iets anders! Meer dan welkom dus!!!
  🍀🎉👏
  Laat die zomertrainingen en nieuwe kleren (ahja bij een zomerlijf horen nu eenmaal nieuwe kleren) maar komen!

  Zoen!meloen!
  💋🍉

 44. Nele Lowyck schreef:

  Ik ben pas opnieuw begonnen met lopen na lang ziek gewees te zijn, heb een heel zware depressie gehad. Het lopen doet me deugd en geeft mij happy hormoontjes.

 45. Melissa Pletinckx schreef:

  Lijkt me superleuk om te winnen! Ik heb de app al staan, maar inderdaad als je niet goed weet hoe eraan te beginnen kan je nooit je doel bereiken zonder een deftig trainingsschema … en ja het studentenleven heeft bij mij ook veel omzeep gehaald 🙁 10 kilo bijgekomen door gewoon ook geen tijd meer te hebben om te gaan fitnessen… hierdoor ben ik weer een pak onzekerder geworden en heb ik 3 weken geleden de draad terug opgepikt en terug gaan fitnessen. Dit zou dus perfect zijn om tegen de zomer toch nog wat te kunnen afvallen en me terug zekerder te voelen.

  Let’s hope!

  Xx Melissa

  1. Pauline Grossen schreef:

   Je hebt gewonnen Melissa! Stuur mij een mailtje op paulinegrossen@gmail.com

 46. Geoffrey schreef:

  Zou ideaal zijn om na de 5km verder door te zetten naar de 10km