Travel

WIN een verblijf voor 4 personen in Spanje met Interhome 🏠☀️

Comments (13)
 1. Lisa schreef:

  Oh wow! Zo leuk! Ik zou graag aan deze wedstrijd meedoen enerzijds omdat mijn vriend al de hele zomervakantie enorm hard aan het werk is (hij is zelfstandig chauffagist met een bomvolle agenda) en anderzijds omdat ikzelf ook best wel een goede vakantie kan gebruiken. Ik zou mijn vriend hier graag mee verrassen en wij hebben nog een koppeltje te vriend die hier ook zeer blij mee zouden zijn! Super tof dat je dit doet.

 2. Jacquelien Heibrink schreef:

  Dit zou zo leuk zijn. Onze vakantie via interhome van 27 juli tm 2 augustus viel in het water. We zaten eerst in een huis waar de trap en het balkon verrot was. Daarna zijn we overgeplaatst naar de andere kant van duitsland waar eigenlijk van alles niets was. Mijn man en ik zijn eigenlijk wel toe aan vakantie. Dus graag zou ik deze reis willen winnen om de vakantie eens over te doen.

 3. Britney Sutherland schreef:

  Dit zou een de max tripje worden met mijn vriendinnen! We kunnen dit alle 4 goed gebruiken want we hebben op dat moment gedaan met de examens en kunnen dan voor de laatste keer genieten voor het volgend schooljaar er terug staat! We zijn alle 4 echte genieters en zouden een mooie tijd kunnen beleven in Spanje!😍
  Let’s pray🤞🏻💋

 4. Maxime V. schreef:

  Ik zou dit zo graag winnen om mijn vriendin hiermee te verrassen. Wij zijn nog maar net gaan samenwonen en omdat ik zoveel werk heb, doet zij het huishouden en mijn papierwerk. We kunnen beide wel een weekje vakantie gebruiken en dit lijkt ons de ultieme kans!

 5. Marlies Casselman schreef:

  Deze vakantie lijkt mij zalig om even te ontsnappen aan de werkelijkheid en stress. De reis is vlakbij mijn laatste herexamen en tevens ook de laatste grote vakantie voordat ik begin te werken. Het zou een fantastische afsluiter van de vakantie zijn. Hoe leuk zou dit zijn indien ik mijn vriend en 2 anderen hiermee zou kunnen verrassen? Ik ben ervan overtuigd dat we een hele mooie tijd zouden beleven in deze streek en het vakantiehuis Villa Montemar!

 6. Joyce schreef:

  Waw, wat een leuke give away weer! Ik zou het te gek vinden om via deze weg op vakantie te gaan en een weekje te genieten van de zon. Mijn vriend heeft zonet een jaar in New York gewoond, dus zou dit het perfecte moment zijn om wat quality time te hebben met hem en onze vrienden. Dit jaar ben ik afgestudeerd, dus een reden te meer om dit te vieren op een zonnige, tropische locatie. Fingers crossed and never say never 🤞

 7. Vanessa Passaro schreef:

  Wat een leuke give away! Mijn vriend woont in Parijs dus het zou top zijn om even te kunnen genieten van het zonnetje met twee! Ik begin vanaf oktober full time te werken (net afgestuurd!) en dan zou het top zijn om nog even van elkaar te kunnen genieten want erna gaat het veel moeilijker zijn om elkaar te zien! Fingers crossed 🤞🏼

 8. Helena schreef:

  Wow wat een mooie villa! Ik zie me er al helemaal liggen aan het zwembad in het zonnetje ☀️ Ik ben dit jaar afgestudeerd dus heb voor (waarschijnlijk) de laatste keer een hele lange vakantie en het zou natuurlijk ook een heel leuk afstudeercadeau zijn 🎁. Ik had ook gezien dat dieren zijn toegelaten, dus ik kan mijn hondje meenemen! 🐶 (IG: @helenadesmett)

 9. Claudia Diependaal schreef:

  Wow dat zou wat zijn! We hebben onze vakantie in duigen zien vallen toen mijn auto al bijna 6 weken geleden kapot ging. Ik zit dus ook al de hele vakantie zonder. Dat zou niet zo erg zijn als ik mobiel was. Maar helaas. Ik zit merendeels ij een rolstoel. Dit zou zo #GEWELDIG gaaf zijn! Ik duim!

 10. Calpe is mijn ultieme bestemming voor een vakantie in Spanje die ik graag met mijn gezinnetje wil maken, Premium Service pakket van Sunny Cars geeft de meeste kans om zonder zorgen rond te rijden

 11. Annelien schreef:

  Wat een leuke win-actie!
  Na een pittig jaar met een huilbaby en veel te weinig slaap, zou deze reis naar de zon ons ongelooflijk veel deugd doen. We zijn een jong gezin met twee kleine kinderen en reisden nog nooit met hen naar warme oorden. Dit zou voor ons de ideale kans zijn om het reizen met een vliegtuig eens uit te testen! Bovendien is het een vakantiehuisje, dus kunnen we zelf koken voor de kids, IDEAAL!
  Ik ken er twee (of eigenlijk allemaal) die heel blij zouden zijn als we deze zouden winnen! Fingers crossed!

 12. Annelien schreef:

  Wat een leuke win-actie!
  Na meer dan één jaar bijna niet slapen (met een huilbaby), zou zo’n gezinsvakantie zeker deugd doen!
  We gingen tot op heden nog niet op vliegvakantie met onze twee jonge kindjes (3,5 en bijna 2) omdat we altijd wat terughoudender waren t.o.v. hotels.
  Maar dit vakantiehuisje ziet er perfect uit! Met een eigen keukentje en wasmachine ontbreekt niets om er een geslaagde gezinsvakantie van te maken!
  Het zou voor onze jongens ook een geweldige ervaring zijn om met het vliegtuig op reis te gaan!
  Fingers crossed!

 13. Annabelle Amez schreef:

  Wat een prachtige villa! Spanje is het land waar we elk jaar genieten met ons gezin. Doorheen het jaar leeft iedereen in zijn eigen drukte en verlangen we naar quality time met het gezin. Deze geweldige villa zou het ideale plekje zijn om dit te doen.